marți, 9 decembrie 2008

Paine artizanala

Am facut-o azi si a iesit exceptionala.. Nu trebuie framantata, iese pufoasa si cu coaja taaare, exact cum ne place.. Reteta am luat-o de aici, gratie Alinei:):
Culinar.ro

Aici cum mi-a iesit:















5 comentarii:

  1. si mie imi place sa fac painea pe tigaia de fonta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca era f buna, atunci cand o faceam :).. Mi-am adus aminte de ea, cand am citit subiectul de pe M & M.
    Nu mai fac paine in casa acum, in mare pt ca imi place sa mananc prea mult si vreau sa limitez carbohidratii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cred ca painea din faina integrala este esentiala pt. organism, si nu cunosc prea bine, dar cred ca si carbohidratii au rolul lor. Eu fac pt. ca la noi oricum se mananca, sotul nu mananca mai nimic fara paine si daca nu fac, se cumpara. Noi in perioada cand am fost consecventa si am facut mereu paine integrala am slabit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, mai mananc carbohidrati, dar nu paine. Ii limitez, nu-i scot de tot.
    Adevarul e ca am gasit pe aproape o paine buna, zice-se, fara aditivi, si o luam pe aia, direct feliata.

    RăspundețiȘtergere