sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Diverse, la sfarsit de post.

Ultimele zile de post sunt cele mai grele.. Mai ales daca e si un asa zis Revelion in el, si toata lumea de acasa(Ro) petrece si mananca carnati si salata bouef.
Well, sper sa primesc o rasplata pentru asta:))
In cele din urma, am instiintat bunicii de venirea altui nepot si s-a lasat cu traume psihice de ambele parti. Doua perspective de viata paralele, doua sisteme de gandire opuse.
De partea cealalta, mamaia(mama lui N) trece prin momente de cosmar cu o operatie la 84 de ani si niste batraneti grele si singuratice.. Si totusi se pare ca nu invatam bine lectia..
Mai degraba conteaza sa fie bine, pantecul plin si placerile vietii sa umple constiintele adormite..

La multi ani! in aceasta mlastina a amaraciunii si a luptei inegale ..








...

3 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

deci nu au reactionat prea bine...eh, ce sa facem, cu Dumnezeu inainte. Cand ma gandesc ca nu de mult, acum doua generatii, 4-5 copii intr-o familie erau ceva obisnuit, ca sa nu mai spun de cei cu 8, 10 sau mai mult...Iar acum, daca ai mai mult de trei, esti ciudatul satului. Noi sa fim sanatosi, cainii latra, caravana trece.

Lada cu minuni spunea...

draga Adriana, eu iti sunt alaturi, cu gandul bun, caci te inteleg. nici mama mea n-a primit prea bine vestea celei de-a doua sarcini (nici la prima n-am simtit mare bucurie in glasul ei). intre timp s-a obisnuit cu ideea sarcinii, m-a ajutat cat a putut de mult pana acum, iar pe Flavia stiu/simt ca o iubeste mult-mult.
sa dea Domnul sa fiti sanatosi cu totii!

AdrianaB spunea...

Hehe, Irina, asa-i cu caravana trece.. Dar e imposibil sa nu ma afecteze, intr-un fel mama reprezinta opinia majoritatii din Ro:D, care priveste ciudat femeile cu multi copii..
Te cred si pe tine ca ti-e greu acolo, aici sunt multe mame casnice si cu 4-5 copii, in Ro, mai rar, mai ales in Bucuresti...
In fine, bine ca acasa am sprijin si suntem sanatosi..
Mersi Aurelia, te cred si pe tine..
Asa cum imi spunea pr. Voicescu: "ce sa faci cu ele (mamele noastre), asta e!, au supt comunismul de la tzatza"