duminică, 29 mai 2016

Art class finished

Draga de Megan s-a straduit mult cu fetele, le-a prezentat mai multe tipuri de arta, carving, tracing, si nu-mi mai aduc aminte ce alte tipuri, dar a fost destul de interesant pentru ele (si pentru mine). 
Tabloul din imagine a fost ultima lucrare, care s-a intins pe cateva sedinte. Ce mi se pare foarte interesant e diferenta intre tabloul Olgutei si cel al Kaylei, pentru ca imaginea a fost aceeasi: niste flori intr-o vaza de pe masa lui Megan. Pe cand pictura Olgutei e vibrant si cu culori vesele, calde, flori mari si primitoare, cea a Kaylei e in niste tonuri reci, florile sunt mici si chinuite, formele regulate strict. 
Si asta arata mult si diferenta intre spiritul Olgai si cel al Kaylei :(.. K e mai inchisa si nu are incredere in ea, are nevoie de o personalitate puternica langa ea, care sa o ghideze, sa o duca la lumina, pe cand O se bucura de relatia asta si infloreste.





In timp ce fetele lucreaza, eu stau cu Rosie, fetita mica a lui Megan.. Care seamana foarte mult cu mama ei, e gentila si rabdatoare, numai stand langa ea si ma linistesc, nu mai tip, oare ce-o fi cu pacea asta pe care M o imprastie? :)




Cateodata o mai vede pe maica-sa si atunci M trebuie sa lucreze cu ea in brate. Quite normal :)


Draga de K si creatia ei :)


Asta e o poza chiar hilara, capsorul rotund al lui Rosie, itindu-se din casuta papusilor :)


Gradina lor e designed pentru fetite, are tot felul de jucarii vechi, flori, buruieni, e un paradis.






Si dupa aia a inceput vacanta.
Megan a plecat in Grecia pentru o luna.
Abia o asteptam inapoi.