miercuri, 1 octombrie 2008

Recuperare dupa autism- Jenny McCarthy

Un film foarte interesant despre actrita Jenny McCarthy si lupta ei cu autismul.
Fiul, Evan McCarthy, la 2 ani e diagnosticat cu autism, iar acum la 5 ani e aproape recuperat, dupa o lunga batalie..

Un alt site care da multe informatii despre cum trebuie aplicate vaccinurile aici:
TACA

Principii de urmarit/respectat atunci cand hotarasti sa vaccinezi copilul

1. Folositi vaccinuri care NU CONTIN Thimerosal / Mercury!!
Siingurul mod de fi siguri ca un vaccin este mercury/ thimerosal free, este sa cititi cu atentie inauntrul cutiei, si pe fiola de vaccin! Multi doctori inca au vaccinuri cu mercury/ thimerosal in frigider! Si DA, vaccinurile cu mercury / thimerosal (in special cele pentru gripe) sunt inca fabricate!! Fii 100% sigur de acest lucru!
Daca inca va intrebati care dintre vaccinuri/care nu, contin ethylmercury, vizitati acest site FDA:
http://www.fda.gov/cber/vaccine/thimerosal.htm#t3

Pentru informatii despre care vaccin pentru gripa contine ethylmercury si care nu, vizitati CDC-: http://www.safeminds.org/mercury/mercury_releases/Thimerosal_content_of_US_vaccines.pdf
Un alt site bun cu ultimele cercetari asupra problemelor vaccinurilor poate fi vizitat la adresa http://www.generationrescue.org/
NOTA: Am auzit din cand in cand la anumiti parinti/doctori ca thimerosal a fost scos din formula vaccinurilor inca din 1999 – NU ESTE O AFIRMATIE ADEVARATA!
Va rog sa cititi cu atentie fiola si cutia de vaccinuri! Producatorii scriu compozitia in diferite locuri.

2. NU vaccinati nou nascutii.
Cand sunteti pregatiti sa vaccinati copilul – alegeti o schema de vaccinare mai inceata, care se potriveste cu familia dvs.
Aceasta schema de vaccinare este putin mai noua– creata in January 2006. Articolul a fost scris de un cardiolog din Seattle. In introducere scrie de ce el considera ca schema actuala de vaccinare este periculoasa. La sfarsitul cartii el propune alta schema, considerata sigura.
Aici este link-ul: www.generationrescue.org/pdf/user_friendly.pdf

3. Evitati re-imunizarea cu un vaccin daca a avut reactii grave la primul shot.

4. NICIODATA nu vaccinati copii bolnavi sau copii care sunt convalescenti.

5. Acordati vaccinurile la o perioada de timp cat mai mare - nu vaccinati copilul cu mai mult de 1 vaccin/ zi.(Asta include vaccinurile care au mai multi virusi! Incercati sa le despartiti!)

6. Folositi fiole cu o singura doza, decat sa trageti vaccinul dintr-o fiola cu mai multe doze- preveniti dozarea necorespunzatoare.

7. Folositi polio inactiv. (vaccinul, nu pastilele)

8. Dati DZR (Doza Zilnica Recomandata) de vit. C inainte si dupa vaccin.

9. Dati forma naturala de Vitamina A ( ulei de peste ) pentru a mentine DZR la orice varsta.

10. Separati MMR (ROR-ul in Romania) in 3 doze: incepeti cu rujeola la 12-15 luni, apoi oreion la 18-21 luni, si rubeola la 24-27 luni.

11. Nu vaccinati cu virusi vii la copiii cu imunodeficienta.

12. Nu vaccinati daca copilul este alergic la unul dintre aceste componente: Yeast - Hep B ii. Eggs - MMR iii. Neonycian - MMR or Varicella

13. Nu il vaccinati conta Varicelei pana la 10-12 ani si dupa aceea o puteti face daca copilul arata ca nu are imunitate contra Chicken pox.

14. Verificati titrul vaccinurilor inainte de a da boosters.

(Cei mai multi oameni sunt imuni dupa o singura doza. Se continua acordarea mai multor doze chiar daca nu avem nevoie . Mai bine verificati nivelul de antivirusi printr-un test de sange.)

Niciun comentariu: